Mesin Pencet Briquetting Kripik Baja
  • Mesin Pencet Briquetting Kripik Baja - 0 Mesin Pencet Briquetting Kripik Baja - 0

Mesin Pencet Briquetting Kripik Baja

Mesin briquetting besi tua seri Y83 umume digunakake kanggo mencet sisa baja, sisa besi cor, sisa besi tembaga, dan sisa aluminium menjadi blok silinder kerapatan tinggi kanggo memfasilitasi pemulihan lan peleburan, utamane sisa besi cor bisa ngganti besi cor sawise ditekan

Model:Y83

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Pencet Briquetting Kripik Baja


Aplikasi Produk:

Seri meksa briket Y83 ditrapake kanggo ngompres Sawdust logam (baja, besi cor, aluminium & tembaga) dadi Briket kerapatan tinggi kanggo nyuda kerugian kobong sajrone peleburan. Briket wesi irisan sawise ditekan bisa ngganti zat besi babi minangka bahan baku.Kabeh mesin seri iki bisa disesuaikan miturut sarat sampeyan.


Spesifikasi Teknis
Model
Pasukan Silinder (ton)
Kapadhetan (T / m³)
Efisiensi produksi (pcs / min)
Ukuran Blok (mm)
Kapasitas (kg / jam)
Motor (kw)
Y83-3150
315
4.0-5.5
3
Φ100-Φ120
500-800
30
Y83-6300
630
4.0-5.5
3
Φ140-Φ180
1500-2200
30 * 2
Y83-10000
1000
4.0-5.5
3
Φ250-Φ300
5000-8000
37 * 4


Fitur utama:

1) Drive hidrolik, operasi stabil, ora ana geter, aman & andal.

2) Dhasar sing dibutuhake

3) Kontrol PLC, operasi manual & otomatis opsional.





Panas Tags: Mesin Press Briquetting Kripik Baja

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR