Ngarep > Produk > Mesin Briket Chip Logam

Mesin Briket Chip Logam

Mesin briquetting besi tua seri Y83 umume digunakake kanggo mencet sisa baja, sisa besi cor, sisa besi tembaga, dan sisa aluminium menjadi blok silinder kerapatan tinggi kanggo memfasilitasi pemulihan lan peleburan, utamane sisa besi cor bisa ngganti besi cor sawise ditekan
View as  
 
Filings wesi / filings aluminium / filings wesi sejajar

Filings wesi / filings aluminium / filings wesi sejajar

Mesin kue crumb cocok kanggo tanduran profil paduan aluminium, pabrik casting baja, pabrik casting aluminium, tanduran casting tembaga, lan liya-liyane. Iki bisa ngilangi potongan aluminium, bledug aluminium, potongan baja, slag baja, pin baja, sisa besi, besi tembaga, beras tembaga, kethokan seng, kethokan timah lan briket liyane

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin briket chip aluminium

Mesin briket chip aluminium

Mesin briket aluminium, mesin briket besi, mesin briket tembaga, mesin briket baja lan mesin briket logam lainnya, cocok kanggo tanduran profil paduan aluminium, pabrik pengecoran baja, pabrik pengecoran aluminium, pabrik pengecoran tembaga lan wadhah tembaga menyang tungku kanggo ngganti baja besi, besi babi, ingot aluminium lan tembaga kethokan minangka bahan baku, sing bisa nyuda kerugian kobong. Piranti kasebut bisa langsung adhem wesi bubuk bubuk, baja, tembaga, aluminium, lan liya-liyane dadi kue bentuke silinder 3-6 kg, sing cocog kanggo transportasi lan tungku. Kabeh proses ora mbutuhake panas, aditif, utawa Kerajinan liyane. Kapadhetan chip wesi cor sawise dicet bisa nganti 5~6T / m3. Produk kasebut uga bisa nggunakake komponen hidrolik lan listrik domestik utawa impor miturut s......

Maca liyaneKirim Enquiry
Scrap lan mesin

Scrap lan mesin

Mesin kue chip, paralel chip, paralel chip baja, paralel chip tembaga, paralel chip aluminium, paralel chip besi, paralel chip, paralel chip baja, paralel chip tembaga, chip Chip aluminium lan chip besi sejajar, Xinchen Technology minangka perusahaan sing nyedhiyakake set lengkap solusi kanggo kemasan lan daur ulang bahan besi tua

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin kue crumb aluminium

Mesin kue crumb aluminium

Mesin cake scrap logam seri Y83 bisa adhem-meksa macem-macem kethokan logam, besi uluran bermutu tinggi, paduan, aluminium, slag baja lan sisa / bubuk logam liyane dadi kue silinder, sing bisa nyuda biaya transportasi lan peleburan, lan bisa nambah casting tungku kacepetan Seri baler iki biasane digunakake ing pabrik baja, industri daur ulang, lan industri peleburan logam non-ferrous lan ferrous.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sampeyan bisa ngatur utawa tuku {kunci} tangan liyane menyang pabrik! Kita minangka produsen lan pemasok {kata kunci} profesional ing China. {kata kunci} kabeh digawe ing China, lan produke maju kanthi kualitas, awet lan gampang dijaga. Kita uga bisa menehi dhaptar rega {kata kunci}, kanggo info lengkap, welcome kanggo ngubungi kita, mugo-mugo kerjasama karo kowe!
  • QR