Filings wesi / filings aluminium / filings wesi sejajar
  • Filings wesi / filings aluminium / filings wesi sejajar - 0 Filings wesi / filings aluminium / filings wesi sejajar - 0

Filings wesi / filings aluminium / filings wesi sejajar

Mesin kue crumb cocok kanggo tanduran profil paduan aluminium, pabrik casting baja, pabrik casting aluminium, tanduran casting tembaga, lan liya-liyane. Iki bisa ngilangi potongan aluminium, bledug aluminium, potongan baja, slag baja, pin baja, sisa besi, besi tembaga, beras tembaga, kethokan seng, kethokan timah lan briket liyane

Model:Y83

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

630 ton alat cukur lan mesin

Produsen chip lan mesin, chip lan mesin, chip lan mesin hidrolik, mesin kue chip wesi, mesin chip bubuk baja, mesin chip titanium, mesin chip aluminium, mesin chip logam otomatis, mesin chip aluminium berkapasitas tinggi Mesin paralel. Mesin paralel chip pin tembaga, mesin kue chip baja, mesin kue chip timah

1. Panggunaan lan ciri
(1) Tujuan
1. Umume digunakake kanggo meksa macem-macem kethokan logam (kethokan besi cor, kethokan tembaga, kethokan aluminium, lsp) menyang blok liwat cetakan khusus, sing nggampangake transportasi lan pemrosesan kethokan logam. Iki digunakake ing tanduran baja, tanduran logam non-ferrous, lan smelting. Peralatan sing cocog kanggo pabrik.
2. Mesin iki dilengkapi pisau, cetakan lan alat bantu liyane sing cocog, lan uga bisa digunakake kanggo mbenerake, meksa, mbentuk, mulet lan ngolah tekanan kanthi tujuan umum, ing endi syarat pemotongan lan presisi ora dhuwur.
(2) Fitur
1. Mesin iki nggunakake transmisi hidrolik, bisa mlaku kanthi lancar lan swara kurang.
2. Mesin iki nggunakake jogging, konversi kerja tunggal lan terus-terusan, kanthi otomatisasi sing apik, operasi sing trep lan efisiensi produksi sing dhuwur.
2. Struktur umume lan prinsip kerja
1. Struktur umume mesin utamane kalebu sistem mekanik (bagean utama), sistem listrik, sistem hidrolik, lsp.
(1) Mesin utama umume kalebu mekanisme penekan utama lan mekanisme push.
1. Mekanisme pencet utama yaiku balok ndhuwur, balok ngisor, kolom tegak lan silinder pencet materi. Balok ndhuwur, balok ngisor, lan balok tengah kabeh kalebu komponen struktural sing dipasang. Balok sisih ndhuwur lan ngisor kasusun saka kolom tegak, tutup tegak, lan perkakas tegak kanggo mbentuk pigura utama pigura utama. Silinder minyak tekanan minangka struktur flange ngarep lan dipasang ing balok ndhuwur. Batang piston saka silinder minyak bahan disambungake karo mati ing ndhuwur kanthi utas internal, lan mati ing ndhuwur didorong dening silinder minyak kanggo maju lan mudhun kanthi linear. Silinder minyak tekanan minangka silinder minyak gabungan, sing kasusun saka silinder minyak tekanan utama siji-jinis piston lan silinder minyak sing cepet digunakake. Silinder minyak sing bisa digunakake kanthi cepet yaiku silinder minyak dobel kanthi piston kanthi piston, lengen tuntunan, lan liya-liyane. Beam ngisor dadi platform sing digunakake, dilengkapi cetakan tambahan lan silinder push.
2. Mekanisme meksa kalebu silinder push lan cetakan tambahan. Silinder push yaiku silinder tumindak dobel tipe piston, sing dipasang ing balok ngisor mesin utama kanthi struktur flange ngarep, lan ujung ngarep disambungake karo pad ejeksi cetakan tambahan. Cetakan tambahan kasusun saka cetakan ndhuwur, dhasar cetakan ngisor, bantalan cetakan, lengan cetakan bagian jero, piring cetakan cetakan ngisor, lan hopper pakan. Cetakan ndhuwur disambungake karo silinder minyak sing ditekan kanthi utas eksternal lan batang piston nggunakake silinder minyak menekan bahan kanggo obah munggah lan mudhun kanggo kompak bahan ing lengen cetakan njero. Basis cetakan tetep ngisor dipasang ing balok ngisor kanthi sekrup, lan lengan cet tahan batin sing tahan nganggo permukaan sing dipasang ing tengah, lan lengen cetakan njero dipasang ing dhasar cetakan ngisor kanthi cetakan piring (deleng diagram struktur cetakan sing dipasang).
3. Silinder minyak hidrolik kasusun saka silinder minyak menekan bahan lan silinder minyak sing nyurung. Silinder minyak tekanan kasusun saka silinder minyak tekanan utama lan silinder minyak pakan kerja cepet. Silinder minyak tekanan utama yaiku silinder minyak tumindak tunggal piston lan uga nggunakake struktur piston. Kajaba kanggo growong ngarep tanpa lenga, strukture padha karo silinder minyak pakan cepet lan silinder minyak push. Silinder inlet minyak sing bisa digunakake kanthi cepet lan silinder minyak push yaiku silinder minyak dobel kanthi piston. Piston dilengkapi cincin segel kanggo mbentuk rong kamar minyak ing silinder. Nalika lenga tekanan dhuwur tumindak ing growong mburi (uga dikenal minangka growong gedhe) utawa growong ngarep (Uga dikenal minangka growong cilik) nalika meksa piston kanggo nggawe gerakan balesan langsung ing silinder, kanggo nggayuh tujuan nyopir obah bagean. Sanalika, port silinder diwenehake karo lengen klambi kanggo ndhukung, nuntun lan nutup batang piston.
(2) Sistem listrik kasusun saka rong bagean: sirkuit kontrol motor lan sirkuit kontrol aksi.
(3) Sistem hidrolik kalebu tangki minyak, stasiun pompa, stasiun katup, lsp. Mesin utama dipérang dadi rong bagéan: sirkuit minyak pakan lan sirkuit minyak tekanan utama.
2. Prinsip kerja
Tambah bahan sing bakal diproses saka hopper menyang cetakan cetakan bagian jero cetakan ngisor, pencet tombol otomatis, cetakan ndhuwur bakal ngompres bahan menyang tekanan sistem banjur bali nganti 1 nganti 2 detik (disetel nganggo plc) kanggo mbongkar, lan silinder pusher ngasilake Nalika wis ana, cetakan ndhuwur bakal mudhun kanggo ngetokake kripik logam ing lengen cetakan njero metu saka rongga cetakan lan bali, lan silinder push maju kanggo nyurung kompak saka rongga cetakan, ngrampungake siklus kerja.
Papat, sistem listrik
(1) Ringkesan didhukung dening catu daya AC 380 volt lan kasusun saka rong bagean: sirkuit utama lan sirkuit kontrol.
1. Sirkuit utama kasusun saka rong bagean: sirkuit motor lan sirkuit mandheg darurat, sing didhukung karo catu daya 380V. Sirkuit motor langsung nyedhiyakake listrik menyang motor asinkronis telung tahap saka pasokan listrik sirkuit kanggo nyopir pompa plunger lan pompa gir. Sirkuit mandheg darurat kalebu tombol mandeg darurat lan relay menengah. Yen ana kacilakan, cukup pencet tombol mandeg darurat kanggo nyetop motor lan ngganggu kabeh tumindak.
2. Sirkuit kontrol kasusun saka rong bagean: loop kontrol motor lan loop kontrol aksi (uga diarani plc input lan output loop). Sirkuit kontrol motor kalebu wiwitan motor, mandheg lan tampilan kerja motor, lsp. Sirkuit kontrol aksi kalebu gerakan maju lan mundur saka silinder tekanan utama lan gerakan maju lan mundur saka silinder meksa nindakake perkara, sing umume digunakake kanggo ngontrol karya mekanis.
(1) Kontrol pemutus sirkuit polimer model dz47-80 (80a), digunakake kanggo mateni lan mateni daya sistem.
(2) Motor m model y220l2-4, power 22kw, kacepetan 980r / min, poros output kaping pindho digunakake kanggo ndorong pompa piston aksial lan pompa gir.
(3) Tombol sb1 model la18-22 / 220v motor kanggo mandheg
(4) Tombol sb2 model la18-22 / 220v motor wiwitan
(5) Kontrol trafo tc model bk-250/380 / 220v kontrol daur ulang loop
(6) Relay menengah kanggo model kontrol darurat cjx1-12 / 220v
(7) Kontrol stroke switch sq model jlxk1-411 kontrol stroke
(8) Indikator lampu hl model slc22 Indikator daya, indikator kerja motor, tampilan kesalahan
(9) AC kontroler km model cjx1-63 / 380v kontrol motor
(11) Transfer ngalih menyang model psc22-d jog, konversi tunggal, terus-terusan
(12) Valve solenoid yv model mfb1-5.5yc tumindak tumindak mbalikke
(13) Kontrol sing bisa diprogram plc model cpm1a-30cdr kontrol tumindak
(14) Tombol mandheg darurat sb model mandheg darurat pbc22-c
(2) Deskripsi prinsip listrik
1. Nguripake lan mateni pasokan listrik diwujudake dening qf breaker breaker dhuwur.
2. Miwiti lan mandheg motor (kontrol wiwitan lintang-delta)
Nguripake listrik, indikator daya hl aktif; pencet tombol wiwitan motor sb1, tombol biasane mbukak tutul
Nalika titik ditutup, kumparan kontaktor AC km1 lan km3 semangat, lan kontak sing biasane mbukak ditutup kanggo sumber listrik terus-terusan. Kontak utama kontaktor AC km1 ditutup lan motor semangat. Sawise wektu tundha 3s, kontaktor AC km2 semangat lan km3 de-energi. Motor mlebu ing negara sing digunakake normal; lampu sinyal hl2 aktif, nuduhake manawa pompa minyak bisa digunakake kanthi normal; pencet tombol mandeg motor sb2, kontak sing biasane ditutup wis pedhot, koil kontaktor AC ora aktif lan kontak sing biasane mbukak dipedhot, kontak utama dipedhot, lan catu daya dipotong, Motor m mandheg nalika daya dipateni,

Panas Tags: Chip lan mesin, chip logam lan mesin, mesin chip besi cor, mesin chip baja, mesin chip titanium,

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR