Ngarep > Produk > Balers Logam > Scrap Baler

Scrap Baler

View as  
 
Scrap Baler

Scrap Baler

Teknologi Jiangyin Xinchen ngasilake macem-macem skala gedhe: baler baja besi, mesin briket baja besi, baler mobil bekas, mesin briket besi besi, baler besi tua, baler hidrolik, mesin briket logam, lsp., Nampani telpon sampeyan

Maca liyaneKirim Enquiry
Metal Baling Press

Metal Baling Press

Metal Baling Press umume ditrapake kanggo pabrik peleburan logam kanthi output medium, uga stasiun daur ulang logam sampah. Mesin kasebut kanthi manual. Ukuran kamar kompres bisa dipilih 1600x1200x800mm lan 1800x1400x900mm kaya sing disenengi pelanggan. Ukuran bale sing dikompres ukurane udakara 400x400mm.

Maca liyaneKirim Enquiry
Push Out Baja Baja Baja

Push Out Baja Baja Baja

Tolak balers baja besi biasane ditrapake ing pabrik peleburan logam lan stasiun daur ulang besi tua kanthi sarat produksi sing kurang. Iki minangka sing paling cilik ing antarane penekan baling logam kita. Dioperasikake kanthi manual, produk iki nggawe bale kanthi ukuran cilik 200 × 200mm trep kanggo obah lan smelting.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pencet Baling Logam Hidrolik

Pencet Baling Logam Hidrolik

Y83Q-200 Hydraulik Metal Baling Press meksa nindakake perkara bales maju. Umume digunakake ing peleburan logam kanthi skala cilik lan medium, uga pangolahan logam sampah lan daur ulang.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kaleng Aluminium Scrap Metal Baler

Kaleng Aluminium Scrap Metal Baler

Pabrik China scraper metal scrap Y83-100 bekas iki umume digunakake ing pabrik peleburan logam lan stasiun daur ulang logam besi dengan kebutuhan produksi yang rendah. Iki minangka sing paling cilik ing antarane penekan baling logam kita. Dioperasikake kanthi manual, produk iki nggawe bale kanthi ukuran cilik 200 × 200mm trep kanggo obah lan smelting. Bale cocog banget kanggo dikirim menyang tungku peleburan logam kanthi ukuran cilik kanthi efisiensi tinggi, nambah kacepetan smelting. Katrangan lengkap babagan baler besi tua bakal dipikolehi saka klompok penjualan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Maju Out Metal Scrap Metal Baler

Maju Out Metal Scrap Metal Baler

Baler besi plastik Y83 / T-125Z Aluminium iki minangka produk paling populer ing perusahaan kita. Sorotan kasebut tetep ana amarga kerapatan bale sing dikompres luwih dhuwur tinimbang jinis baler liyane. Bale nyenyet, kompak lan kapadhetan dhuwur banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sampeyan bisa ngatur utawa tuku {kunci} tangan liyane menyang pabrik! Kita minangka produsen lan pemasok {kata kunci} profesional ing China. {kata kunci} kabeh digawe ing China, lan produke maju kanthi kualitas, awet lan gampang dijaga. Kita uga bisa menehi dhaptar rega {kata kunci}, kanggo info lengkap, welcome kanggo ngubungi kita, mugo-mugo kerjasama karo kowe!
  • QR