Ngarep > Produk > Balers Logam > Baler logam hidrolik

Baler logam hidrolik

View as  
 
Baler logam hidrolik

Baler logam hidrolik

Prinsip dasar baler logam hidrolik yaiku nggunakake bahan logam kanggo ngasilake deformasi plastik kanthi tumindak gaya eksternal, lan menehi bahan logam kanthi cukup gaya eksternal sing bisa nglumpukake lan ngasilake deformasi permanen, mula mbentuk bundel kompak. Mula, logam sing ora bisa ngasilake deformasi plastik, utawa deformasi plastik sithik, ora bisa dikemas langsung. Kayadene baja karbon dhuwur, baja alat, tali kawat lan besi cor, lsp., Ora bisa dipasang langsung ing mesin kanggo dikemas.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Sampeyan bisa ngatur utawa tuku {kunci} tangan liyane menyang pabrik! Kita minangka produsen lan pemasok {kata kunci} profesional ing China. {kata kunci} kabeh digawe ing China, lan produke maju kanthi kualitas, awet lan gampang dijaga. Kita uga bisa menehi dhaptar rega {kata kunci}, kanggo info lengkap, welcome kanggo ngubungi kita, mugo-mugo kerjasama karo kowe!
  • QR