Produk

Jiangyin Xinchen Machinery Technology Co., Ltd. minangka Scrap Metal Baler, Metal Shear Baler, produsen Mesin Briket Logam ing China. Produk utama pabrik yaiku baler logam, baler kethokan, lan mesin briket logam, mesin briket Scrap, gunting gantry, gunting gantry sampah berat, gunting limbah berat, gunting baja besi, gunting logam, mesin paralel chip, crusher baja besi, perusahaan saiki nduweni output tahunan pirang-pirang set kapasitas Produksi hidrolik gedhe lan medium mesin lan peralatan.
View as  
 
Baler logam hidrolik

Baler logam hidrolik

Prinsip dasar baler logam hidrolik yaiku nggunakake bahan logam kanggo ngasilake deformasi plastik kanthi tumindak gaya eksternal, lan menehi bahan logam kanthi cukup gaya eksternal sing bisa nglumpukake lan ngasilake deformasi permanen, mula mbentuk bundel kompak. Mula, logam sing ora bisa ngasilake deformasi plastik, utawa deformasi plastik sithik, ora bisa dikemas langsung. Kayadene baja karbon dhuwur, baja alat, tali kawat lan besi cor, lsp., Ora bisa dipasang langsung ing mesin kanggo dikemas.

Maca liyaneKirim Enquiry
Filings wesi / filings aluminium / filings wesi sejajar

Filings wesi / filings aluminium / filings wesi sejajar

Mesin kue crumb cocok kanggo tanduran profil paduan aluminium, pabrik casting baja, pabrik casting aluminium, tanduran casting tembaga, lan liya-liyane. Iki bisa ngilangi potongan aluminium, bledug aluminium, potongan baja, slag baja, pin baja, sisa besi, besi tembaga, beras tembaga, kethokan seng, kethokan timah lan briket liyane

Maca liyaneKirim Enquiry
Baler wesi kethokan

Baler wesi kethokan

Mesin besi briket besi baler-scrap besi-baler hidrolik cocok kanggo tanduran produksi baja, industri daur ulang lan pamrosesan lan industri peleburan logam tanpa besi lan besi. Macem-macem logam, serutan baja, baja besi, aluminium sisa, tembaga bekas, dll diekstrusi dadi persegi dowo, silinder, segi wolu, lan bentuk pengisian daya sing mumpuni kanggo nyuda biaya transportasi lan obor. Iki minangka siji-sijine pabrikan domestik peralatan pemrosesan besi skala gedhe. Kinerja teknis produk ana ing level paling dhuwur ing industri sing padha, lan wis entuk kapercayan, pangenalan lan pangguna sing disenengi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Gunting tugas abot

Gunting tugas abot

Gunting tugas abot: digunakake kanggo ngolah lan ngethok macem-macem piring dadi macem-macem spesifikasi bahan, utamane kanggo nggunakake piring lan batang logam langka (kayata piring titanium, batang titanium, piring nikel, piring niobium, lsp); tanduran pecah piring Piring kapal; pangolahan piring mobil luwih cocog, sing bisa ngganti nglereni semangat lan nyuda biaya pamrosesan. Antarane produk sing padha ing industri sing padha, duwe kaluwihan murah, konsumsi energi sing murah lan efisiensi sing dhuwur.

Maca liyaneKirim Enquiry
Gunting kethokan, gunting kethokan

Gunting kethokan, gunting kethokan

Gunting bekas uga diarani gunting logam. Peralatan hidrolik sing digunakake kanggo motong potongan produk besi tua dipérang dadi gunting kepala buaya, gantry lan macan miturut struktur kasebut. Miturut gaya nyukur, ana 200-2000 ton, lsp. Multiple model, kita duwe gambar, parameter, lan kutipan rinci

Maca liyaneKirim Enquiry
Scrap Baler

Scrap Baler

Teknologi Jiangyin Xinchen ngasilake macem-macem skala gedhe: baler baja besi, mesin briket baja besi, baler mobil bekas, mesin briket besi besi, baler besi tua, baler hidrolik, mesin briket logam, lsp., Nampani telpon sampeyan

Maca liyaneKirim Enquiry
  • QR