Ngarep > Produk > Kertas / Kardus / Baler Plastik

Kertas / Kardus / Baler Plastik

Baler kertas sampah digunakake kanggo nyithak kertas limbah lan produk sing padha ing kahanan normal, lan dikemas dadi pita kemasan khusus kanggo nyuda volume, saengga bisa ngirangi volume transportasi, ngirit barang, lan nambah manfaate kanggo perusahaan.
Serangkaian produk baler kertas sampah kalebu: baler kertas sampah otomatis, baler kertas limbah semi otomatis, baler kertas limbah otomatis, baler kertas limbah bertekanan, baler kertas limbah hidrolik, baler kertas limbah, baler kertas limbah horisontal, baler kertas limbah cilik, Balers kertas limbah hidrolik semi-otomatis, baler kertas limbah horisontal semi-otomatis, baler kertas sampah logam, baler kertas sampah otomatis, lsp.
View as  
 
Baler kertas sampah manual

Baler kertas sampah manual

Baler kertas sampah manual cocog kanggo daur ulang kertas sampah lan plastik limbah. Digunakake kanggo ngemas lan mbungkus plastik limbah (film plastik, tas kemasan, botol PET, lsp), karton, buku-buku lawas, koran, koran lan kertas limbah liyane. Cocog kanggo taman ekonomi bunder nasional, basis demonstrasi mineral kutha, industri pertanian lan kertas.

Maca liyaneKirim Enquiry
Baler kertas sampah otomatis

Baler kertas sampah otomatis

Balers kertas sampah biasane dipérang dadi rong jinis, horisontal lan vertikal. Baler kertas limbah vertikal cukup cilik amarga ukurane cukup cilik lan efisiensine kurang. Baler kertas sampah horisontal akeh dibandhingake karo baler vertikal, nanging gaya kompresi uga luwih gedhe tinimbang baler vertikal, ukuran baler cukup gedhe, efisiensi bale dhuwur, lan gampang dioperasikake kanthi otomatis amarga Baler kertas sampah umum nggunakake bentuk horisontal. Baler kertas limbah horisontal gampang diwujudake kanthi otomatis, bisa ningkatake efisiensi baling kanthi sakabehe, lan ngirit biaya tenaga kerja baling.

Maca liyaneKirim Enquiry
Botol Plastik Kertu Sampah Vertikal Botol Plastik

Botol Plastik Kertu Sampah Vertikal Botol Plastik

Seri baler vertikal Y82 bisa menet & ngemot bahan sing longgar kayata benang katun & wol, katun sampah, potongan kain, karung, atasan wol, lsp. Bal-bal kasebut duwe kerapatan lan ukuran seragam sing luwih gedhe, cocog kanggo transportasi kontainer. Seri Y82 uga ditrapake kanggo kertas pencet, karton (karton), film & botol plastik, jerami (jerami), & logam tipis, lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kompresi plastik limbah plastik baler bale hidrolik baler

Kompresi plastik limbah plastik baler bale hidrolik baler

Baler kertas sampah dipérang dadi rong seri, kanthi otomatis lan semi-otomatis. Iki dikontrol dening mikrokomputer PLC. Umume digunakake kanggo nyetak kompresi kothak kertas sampah, koran, kertas pit lan bahan limbah liyane ing stasiun daur ulang sumber daya sing bisa dianyari kanthi gedhe lan pabrik kertas. Baler kertas sampah digunakake Kertu sampah sing dikemas duwe kaluwihan dimensi sing seragam, gravitasi spesifik sing gedhe, kapadhetan dhuwur, lan volume suda, sing nyuda papan sing dienggoni kertas sampah, lan nyuda biaya panyimpenan lan biaya transportasi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin baling kertas

Mesin baling kertas

Baler horisontal seri HPA cocog kanggo ngemas bahan longgar kayata kertas sampah lan plastik limbah (film plastik, botol PET).

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Sampeyan bisa ngatur utawa tuku {kunci} tangan liyane menyang pabrik! Kita minangka produsen lan pemasok {kata kunci} profesional ing China. {kata kunci} kabeh digawe ing China, lan produke maju kanthi kualitas, awet lan gampang dijaga. Kita uga bisa menehi dhaptar rega {kata kunci}, kanggo info lengkap, welcome kanggo ngubungi kita, mugo-mugo kerjasama karo kowe!
  • QR