Ngarep > Produk > Balers Logam

Balers Logam

Baler logam hidrolik seri Y81 akeh digunakake lan bisa ngetokake macem-macem sisa logam (sisa, serutan, baja besi, aluminium bekas, tembaga besi tua, besi tahan karat, mobil bekas, lan liya-liyane) dadi macem-macem bentuk kayata kuboid, oktagon, silinder, lsp Biaya kasebut ora mung bisa nyuda transportasi lan biaya peleburan, nanging uga bisa nambah kacepetan tungku tungku. Rega baler hidrolik fluktuasi kanthi fluktuasi rega bahan baku. Seri baler hidrolik iki umume digunakake ing pabrik baja, industri daur ulang, lan industri peleburan logam non-ferrous lan ferrous. Istilah telusuran internet kalebu: baler logam besi, baler hidrolik logam besi, baler non-logam, baler baja besi, baler besi besi, baler aluminium sisa, baler tembaga kethokan, baler besi sisa, baler hidrolik, baler mobil bekas, baler kompresi mobil baler mobil sampah
View as  
 
Baler logam hidrolik

Baler logam hidrolik

Prinsip dasar baler logam hidrolik yaiku nggunakake bahan logam kanggo ngasilake deformasi plastik kanthi tumindak gaya eksternal, lan menehi bahan logam kanthi cukup gaya eksternal sing bisa nglumpukake lan ngasilake deformasi permanen, mula mbentuk bundel kompak. Mula, logam sing ora bisa ngasilake deformasi plastik, utawa deformasi plastik sithik, ora bisa dikemas langsung. Kayadene baja karbon dhuwur, baja alat, tali kawat lan besi cor, lsp., Ora bisa dipasang langsung ing mesin kanggo dikemas.

Maca liyaneKirim Enquiry
Baler wesi kethokan

Baler wesi kethokan

Mesin besi briket besi baler-scrap besi-baler hidrolik cocok kanggo tanduran produksi baja, industri daur ulang lan pamrosesan lan industri peleburan logam tanpa besi lan besi. Macem-macem logam, serutan baja, baja besi, aluminium sisa, tembaga bekas, dll diekstrusi dadi persegi dowo, silinder, segi wolu, lan bentuk pengisian daya sing mumpuni kanggo nyuda biaya transportasi lan obor. Iki minangka siji-sijine pabrikan domestik peralatan pemrosesan besi skala gedhe. Kinerja teknis produk ana ing level paling dhuwur ing industri sing padha, lan wis entuk kapercayan, pangenalan lan pangguna sing disenengi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Scrap Baler

Scrap Baler

Teknologi Jiangyin Xinchen ngasilake macem-macem skala gedhe: baler baja besi, mesin briket baja besi, baler mobil bekas, mesin briket besi besi, baler besi tua, baler hidrolik, mesin briket logam, lsp., Nampani telpon sampeyan

Maca liyaneKirim Enquiry
Baler kethokan gedhe, mesin briket briket

Baler kethokan gedhe, mesin briket briket

Pencet baling scrap, press baling logam berat, press hidrolik kemasan logam bisa kabeh jinis besi tua, scrap, shavings, steel scrap, scrap aluminium, scrap tembaga, scrap stainless steel, mobil, lan liya-liyane) kanggo diperes macem-macem bentuk kayata persegi panjang, oktagon, silinder sing ana beban, uga nyuda biaya transportasi lan peleburan lan bisa ningkatake kecepatan tungku. Seri baler iki utamane ditrapake kanggo pabrik baja, industri daur ulang, uga industri peleburan logam non-ferrous

Maca liyaneKirim Enquiry
315T Sisih Push Out Copper Scrap Baler Machine Kanthi Remote Control

315T Sisih Push Out Copper Scrap Baler Machine Kanthi Remote Control

Baler logam / baler besi hidrolik seri Y81 digunakake ing tanduran baja, pabrik daur ulang, logam non-ferrous lan industri peleburan logam non-ferrous kanggo meksa logam kethokan (baja, tembaga, aluminium, baja tahan karat, mobil bekas, lsp) menyang bentuk paralelepiped persegi dowo sing bisa ditrima, dikenani silinder lan segi wolu.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Baja Scrap Mesin Baler Hidrolik Kaleng

Mesin Baja Scrap Mesin Baler Hidrolik Kaleng

Baler logam / baler besi hidrolik seri Y81 digunakake ing tanduran baja, pabrik daur ulang, logam non-ferrous lan industri peleburan logam non-ferrous kanggo meksa logam kethokan (baja, tembaga, aluminium, baja tahan karat, mobil bekas, lsp) menyang bentuk paralelepiped persegi dowo sing bisa ditrima, dikenani silinder lan segi wolu.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sampeyan bisa ngatur utawa tuku {kunci} tangan liyane menyang pabrik! Kita minangka produsen lan pemasok {kata kunci} profesional ing China. {kata kunci} kabeh digawe ing China, lan produke maju kanthi kualitas, awet lan gampang dijaga. Kita uga bisa menehi dhaptar rega {kata kunci}, kanggo info lengkap, welcome kanggo ngubungi kita, mugo-mugo kerjasama karo kowe!
  • QR