Gunting tugas abot
  • Gunting tugas abot - 0 Gunting tugas abot - 0

Gunting tugas abot

Gunting tugas abot: digunakake kanggo ngolah lan ngethok macem-macem piring dadi macem-macem spesifikasi bahan, utamane kanggo nggunakake piring lan batang logam langka (kayata piring titanium, batang titanium, piring nikel, piring niobium, lsp); tanduran pecah piring Piring kapal; pangolahan piring mobil luwih cocog, sing bisa ngganti nglereni semangat lan nyuda biaya pamrosesan. Antarane produk sing padha ing industri sing padha, duwe kaluwihan murah, konsumsi energi sing murah lan efisiensi sing dhuwur.

Model:Mesin Cukur Geser Q15

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gantry gunting: 20 potongan per menit

Model: Geser gantry gantungan Q15-315 ton

katrangan produk:
Migunakake: Iki umume digunakake kanggo ngolah macem-macem piring logam, piring nikel, piring tembaga, rebar lan bahan liyane kanggo dipotong dadi macem-macem spesifikasi bahan, sing bisa ngganti nglereni semangat lan nyuda biaya proses. Mesin slitting plate baja utamane cocog kanggo nglereni piring baja, piring tembaga, piring nikel lan piring logam liyane. Tenaga geser 100 ton nganti 250 ton. Ukuran bahan sing bakal dipotong (12 ~ 20mm) × 250mm. Frekuensi pemotongan 8-12 kali per menit. Seri iki mbutuhake prasarana sing sederhana.
Fitur
1. Nggunakake drive hidrolik, bisa miwiti lan mandheg ing posisi apa wae, gampang entuk proteksi kakehan.
2. Operasi tunggal utawa terus-terusan bisa dipilih miturut kabutuhan panggunaan.
Kauntungan produk
1. Mesin iki nggunakake drive hidrolik, lan duwe ciri ukuran cilik, bobot entheng, inersia gerakan sithik, swara kurang, gerakan stabil, operasi fleksibel, lan bagean gunting gedhe dibandhingake gunting transmisi mekanik.
2. Nggunakake kontrol hidrolik lan listrik sing terintegrasi, bisa nindakake konversi tumindak siji lan terus-terusan, gampang digunakake, bisa mandheg lan mlaku ing posisi apa wae, lan gampang diwujudake nglindhungi.
3. Nduwe macem-macem aplikasi. Bisa digunakake minangka peralatan pamrosesan kanggo daur ulang lan unit pamrosesan logam, uga pangolahan muatan tungku ing pabrik-pabrik pabrik lan peralatan nglereni logam ing industri konstruksi mekanik.

Panas Tags: Gunting abot tugas

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR