Ngarep > Produk > Geser Scrap Logam Heavy > YDJ Series Shear Baler

YDJ Series Shear Baler

Iki digunakake kanggo kompresi, pengepakan lan gunting rambut saka macem-macem produksi bahan ringan lan tipis lan baja besi domestik, bagian struktural logam ringan, macem-macem logam plastik non-ferrous (stainless steel, paduan aluminium, tembaga, lsp) utawa ekstrusi langsung lan gunting. saka kethokan sing kasebut ing ndhuwur. Piranti kasebut umume digunakake kanggo: pra-kompres lan limbah geser. Potong waja sing dikuatake. Paket cahya lan bahan ringan. Kompres lan gunting awak mobil.
View as  
 
Mesin Nglereni Bales Logam YDJ-6300

Mesin Nglereni Bales Logam YDJ-6300

Mesin pemotong bal logam YDJ-6300 ditrapake ing tanduran baja, perusahaan daur ulang, industri peleburan ferrous & non-ferrous kanggo meksa potongan logam abot (baja, tembaga, aluminium, stainless steel, mobil sing dibuwang), banjur potong bale sawise dipotong .

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Sampeyan bisa ngatur utawa tuku {kunci} tangan liyane menyang pabrik! Kita minangka produsen lan pemasok {kata kunci} profesional ing China. {kata kunci} kabeh digawe ing China, lan produke maju kanthi kualitas, awet lan gampang dijaga. Kita uga bisa menehi dhaptar rega {kata kunci}, kanggo info lengkap, welcome kanggo ngubungi kita, mugo-mugo kerjasama karo kowe!
  • QR