Ngarep > Produk > Kertas / Kardus / Baler Plastik > HPA Series Horizontal Baler

HPA Series Horizontal Baler

View as  
 
Baler kertas sampah manual

Baler kertas sampah manual

Baler kertas sampah manual cocog kanggo daur ulang kertas sampah lan plastik limbah. Digunakake kanggo ngemas lan mbungkus plastik limbah (film plastik, tas kemasan, botol PET, lsp), karton, buku-buku lawas, koran, koran lan kertas limbah liyane. Cocog kanggo taman ekonomi bunder nasional, basis demonstrasi mineral kutha, industri pertanian lan kertas.

Maca liyaneKirim Enquiry
Baler kertas sampah otomatis

Baler kertas sampah otomatis

Balers kertas sampah biasane dipérang dadi rong jinis, horisontal lan vertikal. Baler kertas limbah vertikal cukup cilik amarga ukurane cukup cilik lan efisiensine kurang. Baler kertas sampah horisontal akeh dibandhingake karo baler vertikal, nanging gaya kompresi uga luwih gedhe tinimbang baler vertikal, ukuran baler cukup gedhe, efisiensi bale dhuwur, lan gampang dioperasikake kanthi otomatis amarga Baler kertas sampah umum nggunakake bentuk horisontal. Baler kertas limbah horisontal gampang diwujudake kanthi otomatis, bisa ningkatake efisiensi baling kanthi sakabehe, lan ngirit biaya tenaga kerja baling.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kompresi plastik limbah plastik baler bale hidrolik baler

Kompresi plastik limbah plastik baler bale hidrolik baler

Baler kertas sampah dipérang dadi rong seri, kanthi otomatis lan semi-otomatis. Iki dikontrol dening mikrokomputer PLC. Umume digunakake kanggo nyetak kompresi kothak kertas sampah, koran, kertas pit lan bahan limbah liyane ing stasiun daur ulang sumber daya sing bisa dianyari kanthi gedhe lan pabrik kertas. Baler kertas sampah digunakake Kertu sampah sing dikemas duwe kaluwihan dimensi sing seragam, gravitasi spesifik sing gedhe, kapadhetan dhuwur, lan volume suda, sing nyuda papan sing dienggoni kertas sampah, lan nyuda biaya panyimpenan lan biaya transportasi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin baling kertas

Mesin baling kertas

Baler horisontal seri HPA cocog kanggo ngemas bahan longgar kayata kertas sampah lan plastik limbah (film plastik, botol PET).

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Sampeyan bisa ngatur utawa tuku {kunci} tangan liyane menyang pabrik! Kita minangka produsen lan pemasok {kata kunci} profesional ing China. {kata kunci} kabeh digawe ing China, lan produke maju kanthi kualitas, awet lan gampang dijaga. Kita uga bisa menehi dhaptar rega {kata kunci}, kanggo info lengkap, welcome kanggo ngubungi kita, mugo-mugo kerjasama karo kowe!
  • QR