Ngarep > Produk > Geser Scrap Logam Heavy > Geser hidrolik abot seri Q91Y

Geser hidrolik abot seri Q91Y

Mesin geser hidrolik tugas berat, digunakake kanggo kompresi, pengepakan lan gunting macem-macem bahan ringan lan lancip, produksi lan baja besi domestik, bagian struktural logam ringan, lan macem-macem logam plastik non-ferrous (waja tahan karat, paduan aluminium, tembaga, lsp. ); utawa langsung ing kethokan ing ndhuwur Dikompres lan dikemas.
View as  
 
nyukur hidrolik abot

nyukur hidrolik abot

Mesin geser hidrolik sing tugase bisa ngethok kabeh jinis logam kethokan. Sawise tutup ditutup lan manometer dipencet dadi 2 lan 3 arah, banjur dikompres dadi blok, sing pungkasane diukur utawa langsung ditumbuk dadi kethokan sing mumpuni. Mesin gunting umume digunakake kanggo: ngompres lan nglereni logam kethokan lan nglereni akeh logam kethokan saka macem-macem bar lan profil

Maca liyaneKirim Enquiry
Kawat Geser Wesi Kawat Kawat Gawat abot

Kawat Geser Wesi Kawat Kawat Gawat abot

Teknologi Mesin Cina Xinchen minangka alat produksi baling mesin produksi domestik, mesin geser sisa, limbah berat longmen, baja besi tua, mesin kue baling tekan hidrolik, logam sisa, pengemas kertas limbah, mobil yang tidak dapat memproses garis produksi o perusahaan terkenal. Produk kasebut digunakake ing industri daur ulang materia, pemanfaatan sampah lan mobil bekas lan disenengi pangguna.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Gunting Gantry

Mesin Gunting Gantry

Teknologi Mesin Cina Xinchen minangka alat produksi baling mesin produksi domestik, mesin geser sisa, limbah berat longmen, baja besi tua, mesin kue baling tekan hidrolik, logam sisa, pengemas kertas limbah, mobil yang tidak dapat memproses garis produksi o perusahaan terkenal. Produk kasebut digunakake ing industri daur ulang materia, pemanfaatan sampah lan mobil bekas lan disenengi pangguna.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Pemotong Gantry Scrap Gantry Metal Heavy

Mesin Pemotong Gantry Scrap Gantry Metal Heavy

Xinchen minangka produsen lan pemasok Mesin Potong Gantry Shear Cutting Q91Y profesional ing China. Mesin Pemotong Gantry Shear Metal Heavy Q91Y Kita kabeh digawe ing Tiongkok, maju kanthi kualitas, awet lan gampang dijaga. Yen sampeyan pengin nggawe kustomisasi utawa tuku Mesin Potong Gantry Shear Metal Heavy Q91Y, sampeyan uga bisa milih pabrik!

Maca liyaneKirim Enquiry
Geser Logam Scrap Heavy Scrap Heavy Wide Openning

Geser Logam Scrap Heavy Scrap Heavy Wide Openning

Teknologi Mesin Cina Xinchen minangka alat produksi baling mesin produksi domestik, mesin geser sisa, limbah berat longmen, baja besi tua, mesin kue baling tekan hidrolik, logam sisa, pengemas kertas limbah, mobil yang tidak dapat memproses garis produksi o perusahaan terkenal. Produk kasebut digunakake ing industri daur ulang materia, pemanfaatan sampah lan mobil bekas lan disenengi pangguna.

Maca liyaneKirim Enquiry
Q91Y Heavy Duty Scrap Sheer Gantry Hidraulik

Q91Y Heavy Duty Scrap Sheer Gantry Hidraulik

Teknologi Mesin Cina Xinchen minangka alat produksi baling mesin produksi domestik, mesin geser sisa, limbah berat longmen, baja besi tua, mesin kue baling tekan hidrolik, logam sisa, pengemas kertas limbah, mobil yang tidak dapat memproses garis produksi o perusahaan terkenal. Produk kasebut digunakake ing industri daur ulang materia, pemanfaatan sampah lan mobil bekas lan disenengi pangguna.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sampeyan bisa ngatur utawa tuku {kunci} tangan liyane menyang pabrik! Kita minangka produsen lan pemasok {kata kunci} profesional ing China. {kata kunci} kabeh digawe ing China, lan produke maju kanthi kualitas, awet lan gampang dijaga. Kita uga bisa menehi dhaptar rega {kata kunci}, kanggo info lengkap, welcome kanggo ngubungi kita, mugo-mugo kerjasama karo kowe!
  • QR