Ngarep > Produk > Gunting logam

Gunting logam

Gunting logam cocok kanggo tanduran pamrosesan daur ulang logam, pabrik pembongkaran mobil bekas, industri peleburan lan casting. Umume digunakake ing industri daur ulang lan pamrosesan bahan limbah. Pabrik baja ukuran cilik lan medium duwe macem-macem bentuk salib kayata baja bunder, baja persegi, baja saluran, lan baja sudut. , Balok-I, piring baja, pipa baja lan gunting adhem lan pemotongan adhem logam besi liyane. Bahan sing ditrapake: logam, lembaran wesi, besi cor, wesi tipis, lembaran wesi tipis, bahan ringan lan tipis, baja, kothak baja warna, baja besi, besi besi, aloi aluminium, baja saluran, baja sudut, besi sudut, pelat tembaga
View as  
 
Gunting tugas abot

Gunting tugas abot

Gunting tugas abot: digunakake kanggo ngolah lan ngethok macem-macem piring dadi macem-macem spesifikasi bahan, utamane kanggo nggunakake piring lan batang logam langka (kayata piring titanium, batang titanium, piring nikel, piring niobium, lsp); tanduran pecah piring Piring kapal; pangolahan piring mobil luwih cocog, sing bisa ngganti nglereni semangat lan nyuda biaya pamrosesan. Antarane produk sing padha ing industri sing padha, duwe kaluwihan murah, konsumsi energi sing murah lan efisiensi sing dhuwur.

Maca liyaneKirim Enquiry
Gunting kethokan, gunting kethokan

Gunting kethokan, gunting kethokan

Gunting bekas uga diarani gunting logam. Peralatan hidrolik sing digunakake kanggo motong potongan produk besi tua dipérang dadi gunting kepala buaya, gantry lan macan miturut struktur kasebut. Miturut gaya nyukur, ana 200-2000 ton, lsp. Multiple model, kita duwe gambar, parameter, lan kutipan rinci

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin geser otomatis besi besi hidrolik

Mesin geser otomatis besi besi hidrolik

Mesin gunting logam / mesin gunting besi besi cocok kanggo pabrik pamrosesan daur ulang logam, tanduran pembongkaran mobil kethokan, industri peleburan lan casting. Umume digunakake ing industri daur ulang lan pamrosesan bahan limbah. Pabrik baja ukuran cilik lan medium duwe macem-macem bentuk salib kayata baja bunder lan baja persegi. , Saluran baja, baja sudut, balok-I, pelat baja, pipa baja lan gunting adhem lan pemotongan logam besi dingin lainnya.

Maca liyaneKirim Enquiry
Gunting kethokan hidrolik Gantry

Gunting kethokan hidrolik Gantry

Utamane digunakake kanggo ngolah macem-macem piring logam, piring nikel, piring tembaga, rebar lan bahan liyane kanggo dipotong dadi macem-macem spesifikasi bahan, sing bisa ngganti nglereni semangat lan nyuda biaya proses. Mesin slitting plate baja utamane cocog kanggo nglereni piring baja, piring tembaga, piring nikel lan piring logam liyane. Gaya geser yaiku 100 ton nganti 250 ton. Ukuran bahan sing bakal dipotong (12 ~ 20mm) × 250mm. Frekuensi pemotongan 8-12 kali per menit. Seri iki mbutuhake prasarana sing sederhana.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Potong Baja Geser Baja

Mesin Potong Baja Geser Baja

Seri Q43 gunting buaya hidrolik ditrapake ing perusahaan daur ulang, pabrik pembongkaran mobil, industri peleburan & casting menyang bagean baja geser lan komponen struktural logam, kanggo ngasilake muatan sing bisa ditampa

Maca liyaneKirim Enquiry
Sampeyan bisa ngatur utawa tuku {kunci} tangan liyane menyang pabrik! Kita minangka produsen lan pemasok {kata kunci} profesional ing China. {kata kunci} kabeh digawe ing China, lan produke maju kanthi kualitas, awet lan gampang dijaga. Kita uga bisa menehi dhaptar rega {kata kunci}, kanggo info lengkap, welcome kanggo ngubungi kita, mugo-mugo kerjasama karo kowe!
  • QR