Ngarep > Produk > Kertas / Kardus / Baler Plastik > Baler Vertikal Seri Y82

Baler Vertikal Seri Y82

Baler vertikal seri Y82 (ikatan manual) akeh digunakake kanggo kompresi lan pengepakan bahan longgar kayata benang katun, katun sampah, kain, karung, bal wol, lan liya-liyane, kanthi kepadatan pengepakan sing dhuwur lan dimensi seragam, cocog kanggo pengiriman kontainer. Seri baler iki uga cocog kanggo kompresi lan kemasan kertas sampah (kothak), plastik limbah (film, botol), sedotan, lan bahan logam tipis.
Fitur:
â 'Tekanan pengepakan kisaran 3 ton nganti 315 ton, kanthi spesifikasi lengkap;
â‘¡ Hidrolik drive, nggunakake silinder sing dipasang ing ndhuwur;
â ‘¢ Kabeh tabung minyak nganggo cincin segel sing diimpor.
View as  
 
Botol Plastik Kertu Sampah Vertikal Botol Plastik

Botol Plastik Kertu Sampah Vertikal Botol Plastik

Seri baler vertikal Y82 bisa menet & ngemot bahan sing longgar kayata benang katun & wol, katun sampah, potongan kain, karung, atasan wol, lsp. Bal-bal kasebut duwe kerapatan lan ukuran seragam sing luwih gedhe, cocog kanggo transportasi kontainer. Seri Y82 uga ditrapake kanggo kertas pencet, karton (karton), film & botol plastik, jerami (jerami), & logam tipis, lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Sampeyan bisa ngatur utawa tuku {kunci} tangan liyane menyang pabrik! Kita minangka produsen lan pemasok {kata kunci} profesional ing China. {kata kunci} kabeh digawe ing China, lan produke maju kanthi kualitas, awet lan gampang dijaga. Kita uga bisa menehi dhaptar rega {kata kunci}, kanggo info lengkap, welcome kanggo ngubungi kita, mugo-mugo kerjasama karo kowe!
  • QR