Babagan kita

Babagan awake dhewe

Jiangyin Xinchen Machinery Technology Co., Ltd.

Jiangyin Xinchen Machinery Technology Co., Ltd. minangka perusahaan domestik sing nggawe lan ngasilake peralatan pamrosesan baja besi lan peralatan hidrolik. Uga ngasilake balers logam, mesin briket besi, gunting logam hidrolik, mesin briket logam, lan crusher baja besi ing Jiangsu. Perusahaan, perusahaan saiki duwe kapasitas produksi tahunan sawetara set mesin lan peralatan hidrolik gedhe lan medium.1. Baler logam hidrolik seri Y81 Baler hidrolik logam cocok kanggo pabrik baja, industri daur ulang lan pamrosesan, lan industri peleburan logam tanpa besi lan besi. Iki bisa ngonversi macem-macem kethokan logam, serutan baja, baja kethokan, aluminium kethokan, tembaga kethokan, lan liya-liyane dadi paralelepiped, silinder, oktagon, lan liya-liyane kontrol otomatis, sepuluh nilai 63 ton nganti 700 ton, efisiensi produksi saka 0,5 ton / jam nganti 12 ton / jam.

+ 86-15961638989

Enquiry For Pricelist

Yen sampeyan duwe baler logam kethokan, baler geser logam, mesin briket logam apa wae pitakon babagan kutipan utawa kerja sama, wenehana ngirim email utawa gunakake formulir priksaan ing ngisor iki. Wakil penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam. Matur suwun amarga sampeyan minat karo baler besi tua, baler geser logam, produk mesin briket logam.


Paling AnyarNews

  • QR