Ngarep > Produk > Baler Mobil Scrap

Baler Mobil Scrap

Alat pembongkaran mobil kethokan Scrap car baler cocog kanggo pabrik baja, industri daur ulang lan pamrosesan, lan industri peleburan logam tanpa ferrous lan ferrous. Kabeh jinis kethokan logam, serutan baja, baja kethokan, aluminium kethokan, tembaga kethokan, lan liya-liyane bisa diekstrusi dadi persegi panjang, silinder, oktagonal, lan bentuk muatan liyane sing memenuhi syarat kanggo nyuda biaya transportasi lan obor. Iki minangka produsen peralatan peralatan besi tua skala gedhe. Kinerja teknis produk ana ing level paling dhuwur ing industri sing padha, lan wis entuk kapercayan, pangenalan lan pangguna sing disenengi.
View as  
 
Pengemasan mobil bekas lan mesin penekan, mesin menekan drum wesi otomatis

Pengemasan mobil bekas lan mesin penekan, mesin menekan drum wesi otomatis

Mesin baling logam hidrolik cocog kanggo industri baja, industri daur ulang lan pamrosesan lan industri peleburan logam non-ferrous. Bisa macem-macem kethokan logam, serutan baja, baja kethokan, aluminium, limbah tembaga sing metu saka alun-alun, silinder, oktagon lan bentuk muatan liyane sing bisa ditrapake, kanggo nyuda biaya transportasi lan obor peleburan. Shandong emas satus yuta pembangunan pabrik mesin hidrolik lan produksi baling besi cor tekan kaping siji ngatasi masalah ing ndhuwur sing ana ing industri daur ulang, supaya industri daur ulang wis ora ana maneh tumpukan, proses, transportasi, pemurnian lan ora berdaya, pabrik kasebut produksi press metal baling scrap disenengi dening mayoritas pangguna ing industri daur ulang

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin kemasan cangkang mobil bekas, mesin kemasan kompresi mobil bekas

Mesin kemasan cangkang mobil bekas, mesin kemasan kompresi mobil bekas

Jiangyin Xinchen Machinary Technology Co., Ltd. duwe spesialisasi ing produksi (pasokan) paket mobil kethokan, pengempresi kompresi mobil kethokan, sampeyan diparengake takon lan menehi pengepit mobil kethokan, pengemas cangkang mobil kanggo informasi lengkap! Perusahaan nyedhiyakake pasokan mesin pengemas mobil besi tua, mesin pengemas cangkang mobil ora mung duwe level teknis sing luar biasa, nanging uga duwe layanan purna jual lan solusi berkualitas tinggi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin briket mobil bekas

Mesin briket mobil bekas

Pencet hidrolik baler logam bisa ngencengi kabeh jinis kethokan logam (turahan, serutan kayu, baja besi, aluminium bekas, tembaga kethokan, besi tahan karat, mobil bekas, lsp) dadi macem-macem bentuk muatan sing mumpuni kayata kuboid, oktagon, silinder , lsp. sing bisa nyuda Biaya transportasi lan peleburan uga bisa nambah kacepetan operasi tungku. Seri baler iki biasane digunakake ing pabrik baja, industri daur ulang, lan industri peleburan logam non-ferrous lan ferrous

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Press Otomatis Hidrolik Otomatis Disesuaikan Baling Logam

Mesin Press Otomatis Hidrolik Otomatis Disesuaikan Baling Logam

Baler Logam hidrolik seri Y81 kanggo pabrik baja, industri daur ulang lan pamrosesan lan nonferrous, industri peleburan mental ferrous. Bisa dadi macem-macem kethokan Logam, baja, besi cor, alumlnum, tembaga, lan pengisian daya berkualitas liyane sing diperes dadi persegi panjang, silinder, otagonal wujud lan bentuk liyane kanggo nyuda biaya transportasi lan peleburan dadi wong sugih. Teknis produksi kanthi level industri sing utama. Lan entuk kapercayan pangguna.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Sampeyan bisa ngatur utawa tuku {kunci} tangan liyane menyang pabrik! Kita minangka produsen lan pemasok {kata kunci} profesional ing China. {kata kunci} kabeh digawe ing China, lan produke maju kanthi kualitas, awet lan gampang dijaga. Kita uga bisa menehi dhaptar rega {kata kunci}, kanggo info lengkap, welcome kanggo ngubungi kita, mugo-mugo kerjasama karo kowe!
  • QR