Ngarep > Produk > Balers Logam > Baler wesi kethokan

Baler wesi kethokan

View as  
 
Baler wesi kethokan

Baler wesi kethokan

Mesin besi briket besi baler-scrap besi-baler hidrolik cocok kanggo tanduran produksi baja, industri daur ulang lan pamrosesan lan industri peleburan logam tanpa besi lan besi. Macem-macem logam, serutan baja, baja besi, aluminium sisa, tembaga bekas, dll diekstrusi dadi persegi dowo, silinder, segi wolu, lan bentuk pengisian daya sing mumpuni kanggo nyuda biaya transportasi lan obor. Iki minangka siji-sijine pabrikan domestik peralatan pemrosesan besi skala gedhe. Kinerja teknis produk ana ing level paling dhuwur ing industri sing padha, lan wis entuk kapercayan, pangenalan lan pangguna sing disenengi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Baler kethokan gedhe, mesin briket briket

Baler kethokan gedhe, mesin briket briket

Pencet baling scrap, press baling logam berat, press hidrolik kemasan logam bisa kabeh jinis besi tua, scrap, shavings, steel scrap, scrap aluminium, scrap tembaga, scrap stainless steel, mobil, lan liya-liyane) kanggo diperes macem-macem bentuk kayata persegi panjang, oktagon, silinder sing ana beban, uga nyuda biaya transportasi lan peleburan lan bisa ningkatake kecepatan tungku. Seri baler iki utamane ditrapake kanggo pabrik baja, industri daur ulang, uga industri peleburan logam non-ferrous

Maca liyaneKirim Enquiry
315T Sisih Push Out Copper Scrap Baler Machine Kanthi Remote Control

315T Sisih Push Out Copper Scrap Baler Machine Kanthi Remote Control

Baler logam / baler besi hidrolik seri Y81 digunakake ing tanduran baja, pabrik daur ulang, logam non-ferrous lan industri peleburan logam non-ferrous kanggo meksa logam kethokan (baja, tembaga, aluminium, baja tahan karat, mobil bekas, lsp) menyang bentuk paralelepiped persegi dowo sing bisa ditrima, dikenani silinder lan segi wolu.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Baja Scrap Mesin Baler Hidrolik Kaleng

Mesin Baja Scrap Mesin Baler Hidrolik Kaleng

Baler logam / baler besi hidrolik seri Y81 digunakake ing tanduran baja, pabrik daur ulang, logam non-ferrous lan industri peleburan logam non-ferrous kanggo meksa logam kethokan (baja, tembaga, aluminium, baja tahan karat, mobil bekas, lsp) menyang bentuk paralelepiped persegi dowo sing bisa ditrima, dikenani silinder lan segi wolu.

Maca liyaneKirim Enquiry
baler besi tua aluminium tembaga hidrolik

baler besi tua aluminium tembaga hidrolik

Kabeh jinis kethokan logam, baja limbah, tembaga, serutan aluminium, cangkang mobil, lan liya-liyane, diproduksi saben dina produksi, baler logam hidrolik kita bisa ngompres kabeh jinis bahan sisa logam dadi pengisian daya sing mumpuni kayata kothak, silinder, awak segi wolu lan wujud liyane. Mesin iki nyuda biaya transportasi lan smelting. Baler logam utamane cocog kanggo industri pulih lan pamrosesan baja, industri smro ferrous lan non-ferrous:

Maca liyaneKirim Enquiry
Sampeyan bisa ngatur utawa tuku {kunci} tangan liyane menyang pabrik! Kita minangka produsen lan pemasok {kata kunci} profesional ing China. {kata kunci} kabeh digawe ing China, lan produke maju kanthi kualitas, awet lan gampang dijaga. Kita uga bisa menehi dhaptar rega {kata kunci}, kanggo info lengkap, welcome kanggo ngubungi kita, mugo-mugo kerjasama karo kowe!
  • QR