Baler wesi kethokan
  • Baler wesi kethokan - 0 Baler wesi kethokan - 0

Baler wesi kethokan

Mesin besi briket besi baler-scrap besi-baler hidrolik cocok kanggo tanduran produksi baja, industri daur ulang lan pamrosesan lan industri peleburan logam tanpa besi lan besi. Macem-macem logam, serutan baja, baja besi, aluminium sisa, tembaga bekas, dll diekstrusi dadi persegi dowo, silinder, segi wolu, lan bentuk pengisian daya sing mumpuni kanggo nyuda biaya transportasi lan obor. Iki minangka siji-sijine pabrikan domestik peralatan pemrosesan besi skala gedhe. Kinerja teknis produk ana ing level paling dhuwur ing industri sing padha, lan wis entuk kapercayan, pangenalan lan pangguna sing disenengi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

500 ton baler, 3500 * 3000 * 1300 material material, double silinder master, kanthi otomatis nganggo remote control,

Pasokan mesin besi baler-scrap besi briket mesin-baler hidrolik Teknologi Xinchen Penjualan Langsung Keuntungan Penjelasan:
Y81-3500 baler logam hidrolik Keuntungan: 1. Iki nggunakake piring las sing diimpor saka Amerika Serikat, sing nduweni kekerasan dhuwur, umur dawa lan ora gampang dibuwang. 2. Sambungan flange, ora gampang bocor minyak. 3. Dipérang dadi jinis integral lan jinis pamisah, jinis integral bisa ngindhari instalasi lan ngirit ruang transportasi.
Katrangan rinci:
Cocog kanggo pabrik produksi baja, industri daur ulang lan pamrosesan lan industri peleburan logam non-ferrous lan ferrous.
Macem-macem kethokan logam, serutan baja, baja kethokan, aluminium kethokan, tembaga kethokan, lan liya-liyane bisa diekstrusi dadi persegi panjang, silinder, oktagonal, lan bentuk muatan liyane sing memenuhi syarat kanggo nyuda biaya transportasi lan obor.
Iki minangka siji-sijine pabrikan domestik peralatan pemrosesan besi skala gedhe.
Kinerja teknis produk ing level paling dhuwur ing industri sing padha, lan wis entuk kapercayan, pangenalan lan pangguna sing disenengi.

Fitur:
(1) Kabeh model nganggo hidrolik.
Bisa milih operasi kontrol otomatis manual utawa PLC.
(2) Sekrup sikil ora dibutuhake kanggo dipasang, lan mesin diesel bisa digunakake dadi daya ing papan sing ora ana listrik.
(3) Ana telung jinis pangiriman paket: flipping and push.
(4) Ana wolung bahan gaya ekstrusi saka 63 ton nganti 400 ton, lan efisiensi produksi kisaran 0,5 ton / jam nganti 20 ton / jam.
(5) Ukuran kothak panganan lan bentuk lan ukuran blok bisa dirancang lan disesuaikan miturut spesifikasi bahan baku pangguna.
Kanggo
Kauntungan:
1. Iki nggunakake piring las sing diimpor saka Amerika Serikat, sing nduweni kekerasan dhuwur, umur dawa lan ora gampang tiba.
2. Sambungan flange, ora gampang bocor minyak.
3. Dipérang dadi jinis integral lan jinis pamisah, jinis integral bisa ngindhari instalasi lan ngirit ruang transportasi.

Efek pengepakan

Panas Tags: Baler besi bekas, mesin briket besi besi

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR