Mesin Press Baling Logam Besi Hidrolik
  • Mesin Press Baling Logam Besi Hidrolik - 0 Mesin Press Baling Logam Besi Hidrolik - 0

Mesin Press Baling Logam Besi Hidrolik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Press Baling Logam Besi Hidrolik


Aplikasi:

Mesin Press Metal Hydraul Scrap bisa ngasilake macem-macem turahan logam, baja baja, tembaga limbah, aluminium, baja tahan karat lan mobil gores menyang pengisian biasa kaya kothak, kolom, silinder lan liya-liyane.

Kanthi cara iki, biaya transportasi lan panyulingan bisa dikurangi. Iki uga ndadekake transportasi luwih gampang lan luwih cepet.

Mesin Press Metal Scrap biasane digunakake ing tanduran baja, perusahaan daur ulang, pemulihan limbah lan industri penyulingan logam. Ukuran ruang kompresi lan bale bisa disesuaikan.

Kabeh mode mesin nganggo nyopir hidrolik. operasi manual lan kontrol otomatis PLC bisa dipilih.

 

Parameter Teknis Mesin Pencet Kethokan Logam:

Model

Gaya silinder utama (ton)

Ukuran kothak feed (mm)

Ukuran bale (mm)

Bobot bale (kg)

Motor (kw)

Y81F-1250

125

1200 * 700 * 600

300 * 300

50-70

15

Y81F-1600A

160

1600 * 1000 * 700

350 * 350

100-180

22

Y81F-1600B

160

1600 * 1200 * 800

400 * 400

100-200

30

Y81F-2000A

200

1600 * 1200 * 800

400 * 400

120-220

37

Y81F-2000B

200

1800 * 1400 * 800

450 * 450

180-350

44

Y81F-2500A

250

1800 * 1200 * 800

400 * 400

200-400

44

Y81F-2500B

250

2000 * 1400 * 900

500 * 500

200-450

44

Y81F-2500C

250

2000 * 1750 * 1200

500 * 500

200-450

60

Y81F-3150

315

2600 * 2000 * 1200

600 * 600

400-700

90

Y81F-4000

400

3000 * 2000 * 1200

600 * 600

500-800

90






Panas Tags: Mesin Press Baling Logam Besi Hidrolik, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, China, Digawe ing Tiongkok, Tangan liya, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR