Ngarep > Produk > Gunting logam > Q15 Series Gantry Gunting

Q15 Series Gantry Gunting

Gunting gantry seri Q15 umume digunakake kanggo ngolah lan ngethok macem-macem jinis piring dadi bahan kanthi macem-macem spesifikasi. Dheweke cocog banget kanggo ngolah nggunakake piring. Dheweke bisa ngganteni nglereni geni kanthi lengkap lan nyuda biaya proses. Gaya nyukur saka 100 ton nganti 250 ton
View as  
 
Gunting tugas abot

Gunting tugas abot

Gunting tugas abot: digunakake kanggo ngolah lan ngethok macem-macem piring dadi macem-macem spesifikasi bahan, utamane kanggo nggunakake piring lan batang logam langka (kayata piring titanium, batang titanium, piring nikel, piring niobium, lsp); tanduran pecah piring Piring kapal; pangolahan piring mobil luwih cocog, sing bisa ngganti nglereni semangat lan nyuda biaya pamrosesan. Antarane produk sing padha ing industri sing padha, duwe kaluwihan murah, konsumsi energi sing murah lan efisiensi sing dhuwur.

Maca liyaneKirim Enquiry
Gunting kethokan hidrolik Gantry

Gunting kethokan hidrolik Gantry

Utamane digunakake kanggo ngolah macem-macem piring logam, piring nikel, piring tembaga, rebar lan bahan liyane kanggo dipotong dadi macem-macem spesifikasi bahan, sing bisa ngganti nglereni semangat lan nyuda biaya proses. Mesin slitting plate baja utamane cocog kanggo nglereni piring baja, piring tembaga, piring nikel lan piring logam liyane. Gaya geser yaiku 100 ton nganti 250 ton. Ukuran bahan sing bakal dipotong (12 ~ 20mm) × 250mm. Frekuensi pemotongan 8-12 kali per menit. Seri iki mbutuhake prasarana sing sederhana.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Sampeyan bisa ngatur utawa tuku {kunci} tangan liyane menyang pabrik! Kita minangka produsen lan pemasok {kata kunci} profesional ing China. {kata kunci} kabeh digawe ing China, lan produke maju kanthi kualitas, awet lan gampang dijaga. Kita uga bisa menehi dhaptar rega {kata kunci}, kanggo info lengkap, welcome kanggo ngubungi kita, mugo-mugo kerjasama karo kowe!
  • QR