Ngarep > Produk > Gunting logam > Geser Alligator Q43 Series

Geser Alligator Q43 Series

Mesin cukur hidrolik buaya seri Q43 cocok kanggo pabrik pamrosesan daur ulang logam, tanduran pembongkaran mobil kethokan, industri peleburan lan casting. Bisa ngethok macem-macem bagian struktural baja lan logam ing negara sing adhem lan ngolah dadi muatan sing berkualitas.
View as  
 
Gunting kethokan, gunting kethokan

Gunting kethokan, gunting kethokan

Gunting bekas uga diarani gunting logam. Peralatan hidrolik sing digunakake kanggo motong potongan produk besi tua dipérang dadi gunting kepala buaya, gantry lan macan miturut struktur kasebut. Miturut gaya nyukur, ana 200-2000 ton, lsp. Multiple model, kita duwe gambar, parameter, lan kutipan rinci

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin geser otomatis besi besi hidrolik

Mesin geser otomatis besi besi hidrolik

Mesin gunting logam / mesin gunting besi besi cocok kanggo pabrik pamrosesan daur ulang logam, tanduran pembongkaran mobil kethokan, industri peleburan lan casting. Umume digunakake ing industri daur ulang lan pamrosesan bahan limbah. Pabrik baja ukuran cilik lan medium duwe macem-macem bentuk salib kayata baja bunder lan baja persegi. , Saluran baja, baja sudut, balok-I, pelat baja, pipa baja lan gunting adhem lan pemotongan logam besi dingin lainnya.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Potong Baja Geser Baja

Mesin Potong Baja Geser Baja

Seri Q43 gunting buaya hidrolik ditrapake ing perusahaan daur ulang, pabrik pembongkaran mobil, industri peleburan & casting menyang bagean baja geser lan komponen struktural logam, kanggo ngasilake muatan sing bisa ditampa

Maca liyaneKirim Enquiry
Sampeyan bisa ngatur utawa tuku {kunci} tangan liyane menyang pabrik! Kita minangka produsen lan pemasok {kata kunci} profesional ing China. {kata kunci} kabeh digawe ing China, lan produke maju kanthi kualitas, awet lan gampang dijaga. Kita uga bisa menehi dhaptar rega {kata kunci}, kanggo info lengkap, welcome kanggo ngubungi kita, mugo-mugo kerjasama karo kowe!
  • QR