Ngarep > Produk > Mesin briket logam

Mesin briket logam

Mesin briket logam cocok kanggo tanduran baja, industri daur ulang lan pamrosesan lan industri peleburan logam tanpa besi lan besi. Kabeh jinis kethokan logam, serutan baja, baja kethokan, aluminium kethokan, tembaga kethokan, lan liya-liyane bisa diekstrusi dadi persegi panjang, silinder, oktagonal, lan bentuk muatan liyane sing memenuhi syarat kanggo nyuda biaya transportasi lan obor.
View as  
 
Mesin briket aluminium bekas

Mesin briket aluminium bekas

Mesin briket logam tekan press hidrolik bisa ngeterake macem-macem sisa logam (sisa, serutan, baja besi, aluminium bekas, tembaga bekas, besi tahan karat, mobil bekas, dll.) Mesin briket aluminium untuk mengekstraksi macem-macem bentuk kayata kuboid, oktagon, silinder, lsp. Biaya tungku sing mumpuni ora mung bisa nyuda biaya transportasi lan peleburan, nanging uga bisa nambah kacepetan tungku tungku.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin briket logam

Mesin briket logam

Mesin briket logam cocok kanggo tanduran baja, industri daur ulang lan pamrosesan lan industri peleburan logam tanpa besi lan besi. Kabeh jinis kethokan logam, serutan baja, baja kethokan, aluminium kethokan, tembaga kethokan, lan liya-liyane bisa diekstrusi dadi persegi panjang, silinder, oktagonal, lan bentuk muatan liyane sing memenuhi syarat kanggo nyuda biaya transportasi lan obor.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Sampeyan bisa ngatur utawa tuku {kunci} tangan liyane menyang pabrik! Kita minangka produsen lan pemasok {kata kunci} profesional ing China. {kata kunci} kabeh digawe ing China, lan produke maju kanthi kualitas, awet lan gampang dijaga. Kita uga bisa menehi dhaptar rega {kata kunci}, kanggo info lengkap, welcome kanggo ngubungi kita, mugo-mugo kerjasama karo kowe!
  • QR