Mesin Baling Baja Mesin Baling Kanggo Sampah Logam
  • Mesin Baling Baja Mesin Baling Kanggo Sampah Logam - 0 Mesin Baling Baja Mesin Baling Kanggo Sampah Logam - 0

Mesin Baling Baja Mesin Baling Kanggo Sampah Logam

Model:Y81

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Baling Baja Mesin Baling Kanggo Sampah Logam


Aplikasi Produk:

1. Mesin Baja Semprotan bisa ngasilake macem-macem turahan logam, baja baja, tembaga limbah, aluminium, baja tahan karat lan mobil gores menyang pengisian biasa kaya kothak, kolom, silinder lan liya-liyane.

2. Kanthi cara iki, biaya transportasi lan panyulingan bisa dikurangi. Iki uga ndadekake transportasi luwih gampang lan luwih cepet.

3. Mesin Baja Baja biasane digunakake ing tanduran baja, perusahaan daur ulang, pamulihan limbah lan industri penyulingan logam. Ukuran ruang kompresi lan bale bisa disesuaikan.

4. Kabeh mode mesin nganggo nyopir hidrolik. operasi manual lan kontrol otomatis PLC bisa dipilih.


Parameter teknis:

Model
Gaya silinder utama (ton)
Ukuran kothak feed (mm)
Ukuran bale (mm)
Bobot bale (kg)
Motor (kw)
Y81-1250
125
1200 * 700 * 600
300 * 300
50-70
15
Y81-1600A
160
1600 * 1000 * 700
350 * 350
100-180
22
Y81-1600B
160
1600 * 1200 * 800
400 * 400
100-200
30
Y81-2000A
200
1600 * 1200 * 800
400 * 400
120-220
37
Y81-2000B
200
1800 * 1400 * 800
450 * 450
180-350
44
Y81-2500A
250
1800 * 1200 * 800
400 * 400
200-400
44
Y81-2500B
250
2000 * 1400 * 900
500 * 500
200-450
44
Y81-2500C
250
2000 * 1750 * 1200
500 * 500
200-450
60
Y81-3150
315
2600 * 2000 * 1200
600 * 600
400-700
90
Y81-4000
400
3000 * 2000 * 1200
600 * 600
500-800
90

Fitur utama:

1) Kontrol hidrolik, PLC utawa kontrol katup tangan
2) Ora butuh sekrup sikil
3) Desain integral, ora prelu dipasang
4) Kekuwatan pencet antara 125T nganti 1000T.
5) Kita pabrik kanthi kontrol kualitas sing ketat.


Gambar rinci:







Panas Tags: Mesin Baling Baja Mesin Baling Kanggo Limbah Logam, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Cina, Digawe ing China, Tangan liya, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR