Mesin geser tugas abot hidrolik kanggo logam besi
  • Mesin geser tugas abot hidrolik kanggo logam besi - 0 Mesin geser tugas abot hidrolik kanggo logam besi - 0

Mesin geser tugas abot hidrolik kanggo logam besi

Teknologi Mesin Cina Xinchen minangka alat produksi baling mesin produksi domestik, mesin geser sisa, limbah berat longmen, baja besi tua, mesin kue baling tekan hidrolik, logam sisa, pengemas kertas limbah, mobil yang tidak dapat memproses garis produksi o perusahaan terkenal. Produk kasebut digunakake ing industri daur ulang materia, pemanfaatan sampah lan mobil bekas lan disenengi pangguna.

Model:Q91

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tujuane: Seri model iki bisa ngethok kabeh jinis logam bekas. Sawise tutup ditutup lan manometer diekstrusi dadi 2 lan 3 arah, banjur dikompres menyang blok, sing pungkasane diukur lan langsung dirobot dadi baja besi sing berkualitas. .
Mesin gunting umume digunakake kanggo: ngompres lan nglereni logam kethokan, nglereni macem-macem batang lan profil, lan ngompres pirang-pirang bahan besi ing blok dawa, baja besi ringan ringan dikemas dadi blok, lan mobil bekas diangkut menyang mobil Briquetting. Saliyane fungsi nglereni, gunting sampah sing akeh banget nduweni fungsi ekstrusi, sing bisa nyithak sawetara sisa baja cilik sing ora teratur ing tong sampah kanggo gunting. Kethokan baja sing dipencet lan diukur, karat permukaan lan bahan-bahan sing mbebayani bisa uga ambruk, Ngapikake kemurnian baja besi. Iki digunakake kanggo ngethok sampah sing akeh ukuran lan bisa ngganti nglereni semangat. Aman lan efisien karo mesin sing nyekel baja utawa panganan forklift.
Gunting gantry, uga dikenal minangka gunting gantry, umume digunakake kanggo nggabungake kabeh jinis sampah besi padat, sampah berat, baja ringan lan tipis, cangkang mobil kethokan, struktur logam ringan sing digawe saka waja, profil, produksi lan baja besi domestik, macem-macem plastik Kompresi, pengepakan lan pemotongan logam non-ferrous (waja tahan karat, paduan aluminium, tembaga, lsp) sesuai karo spesifikasi sing ditrapake. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo pabrik baja, industri peleburan logam non-ferrous, industri casting lan pabrikan bahan baku.

Fitur

1. Mesin kabeh nggunakake pelat gabungan struktur baja, kabeh mesin duwe kaku, lan komponen sing dilas diolah kanthi annealing penuaan buatan, sing ngilangi stres las, lan akurasi mesin kasebut apik lan stabil.

2. Blades digawe saka baja alat duwe umur dawa lan daya tahan.

3. Celah agul-agul bisa diatur, sing nambah akurasi kerja alat mesin lan umur layanan agul-agul.

4. Bingkai utama kothak material dilas nganggo baja struktural, lan tembok kothak njero digawe saka lempengan baja tahan api NM500 sing tahan ultra, sing nyebutake resistensi busana saka kothak material. Gerakan endhas meksa kothak material didorong dening sistem hidrolik independen liwat motor hidrolik lan rantai. Gerakan alus lan ukuran meksa dikontrol kanthi otomatis, lan nduweni fitur proteksi anti-overload sing bisa dipercaya.

5. Sistem hidrolik sing dirancang dhewe kanthi hak kekayaan intelektual independen. Silinder gunting utama nggunakake sirkuit diferensial kanggo muter fungsi sistem energi kinetik. Kabeh sistem hidrolik kompak lan tata letak pipa cukup, nyuda panggunaan sendi lan siku pipa hidrolik, saengga bisa nyuda faktor pemanas sistem hidrolik, lan kanthi efektif njamin operasi sistem hidrolik normal lan andal.

6. Tangki minyak dirancang kanthi volume sing cukup lan kaku kaku struktural sing dhuwur. Ana partisi ing antarane port bali minyak lan port sedhot minyak, sing kanthi efektif nyuda pemanasan minyak hidrolik.


Fitur liyane

1. Tambahake saringan tekanan dhuwur ing sistem hidrolik. Yaiku, oli hidrolik kudu nembus saringan tekanan tinggi sadurunge mlebu ing pipa lan katup kontrol hidrolik. (Filter tekanan tinggi dilengkapi alarm) 2. Pendinginan udara independen: Mesin kasebut nggunakake mesin pendingin udara kanthi volume udhara gedhe kanggo ngontrol suhu minyak minyak hidrolik ing kisaran panggunaan normal. Sanalika, kaca mesin sing adhem kanthi udhara ngatasi masalah sing ora gampang saka mesin adhem banyu sing nutupi area kanggo nggayuh sumber banyu. 3. Kothak kontrol otomatis PLC. Bisa diinstal lan diganti kanthi manual lan otomatis. Kanthi operasi remot kontrol, bisa nyadari wiwitan, mandheg lan operasi otomatis. 4. meksa nindakake perkara chute karo kelenjar: bisa mujudake panganan otomatis, lan bahan kasebut bisa dipotong sadawane persiapan kelenjar kanthi meksa mesin cukur utama. 5. Piranti sambungan universal khusus ing ujung ngarep batang silinder. Lindhungi rod silinder kanthi efektif saka karusakan.
Kauntungan produk

1. Nganggo bentuk baja besi lan cara mangan sing disegmentasi karo kompresi ndhuwur lan kompresi ing loro-lorone, lan desain tong sampah gedhe, saengga bisa migunani kanggo ngilangi bahan-bahan baja lan kerapatan dhuwur sawise gunting. 2. Kothak bahan duwe area bukaan sing gedhe, sing cocog kanggo bahan mesin, sampah abot sing longgar, kethokan baja ringan lan tipis, cangkang mobil, bagean strukture baja ringan sing ora teratur, pipa baja, piring baja, baja saluran, balok I , bar baja lan profil liyane. , Gampang dilebokake ing kothak bahan, kanthi nggedhekake panggunaan peralatan. 3. Panggunaan panel kontrol layar sentuh kontrol otomatis PLC kontrol terintegrasi otomatis, lan sistem ngawasi proses lengkap multi-sudhut, sing gampang digunakake kanggo pangguna kanggo ngontrol lan nglacak panggunaan peralatan sajrone proses kasebut. Operasi sing stabil lan andal, piranti kontrol remot nirkabel opsional, peralatan pendukung produksi siji-wong. 4. Ngadopsi kontrol katup logika aliran-aliran sing andal, nyaring lan sistem pendinginan independen, bisa njamin operasi sistem sing efisien lan stabil. Aplikasi komprehensif variabel tenaga konstan lan teknologi cepet diferensial bisa ngirit udakara 30% nalika njamin output. Konsumsi energi saben ton pangolahan baja sisa luwih murah tinimbang sarat standar industri sing padha.




parameter teknis

Model Maks. Meksa nyuda (ton) Ukuran Kotak Pencet (MM) Frekuensi nglereni (kaping / mnt) Tenaga Motor (KW)
Q91Y-5000 500 5000 * 1600 * 900 3_4 45
Q91Y-6300 630 8000 * 1800 * 900 3_4 45
Q91Y-8000 800 8000 * 2000 * 900 3_4 45
Q91Y-10000 1000 8000 * 2000 * 1000 3_4 45
Q91Y-12500 1250 10000 * 2000 * 1000 3_4 45

Panas Tags: Mesin geser tugas berat hidrolik kanggo logam kethokan, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Cina, Digawe ing China, Tangan liya, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, gampang dijaga

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR